Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arta22.dk/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
Om Galleri Arta 22 - Galleri Arta22

Vi sætter kulør på bymidten og lufter kunsten

Galleri ARTA22 er startet af en gruppe billedkunstnere, med vidt forskellige stilarter. Navnet Arta er hentet fra en græsk by, som bl.a. er berømt for sin Arta-bro, der blev bygget i 1612.

En berømt græsk maler, Yiannis Moralis, (1916 – 2009), var både nationalt og internationalt kendt, for sin store billedproduktion gennem hele sit virke.

Denne berømte malers værker og stilarter var så forskellige, at de ligner den sammenslutning af os malere, der har startet kunstgruppen ARTA.

Galleriet stiftedes med åbning den 1. maj 2015, da der pludselig viste sig en enestående mulighed for at få et egnet forretningslokale, med den bedste placering på gågaden i Nykøbing Sjælland.

Formålet er at skabe nogle spændende og indbydende rammer, hvor gruppen kan fremvise- og sælge kunsten, samt at have skiftende gæsteudstillere med kunstarter fra alle hjørner af kunstens univers.

Ambitionen er at skabe et levende Galleri med stor mangfoldighed, så man bliver udfordret og pirret ved hvert besøg.

Start typing and press Enter to search