Nyheder

Fernisering lørdag d. 16. november 2019 kl. 12-14

Bente Holm (skulptur)
Inge Speiermann-Vognsen (maleri)
Heidi Andersen (maleri)
Jane Kantsø (keramik)

Næste udstilling står allerede i JULENs tegn. Med en smuk og alsidig udstilling der indeholder skulpturer, malerier, unika nisser og engle 

 

Skulptør BENTE HOLM

Lige et par ord om mig selv. Jeg hedder Bente og bor i Nordjylland i Løgstør tær på Limfjorden. I 2011 fik jeg interesse for at lave skulpturer og tog efterfølgende på kurser med henblik på at lave disse skulpturer. Det vakte i den grad min interesse og lyst til at prøve kræfter med denne teknik og udformning af forskellige skulpturer. Jeg har altid haft en kreativ side, og har blandt andet arbejdet med filtning og malerier. Nu er jeg på fjerde år med i Havneatelier i Løgstør. Mine skulpturer har blandt andet været udstillet på forskellige gallerier både her i Jylland og et par galleriet på Sjælland.

www.kunsttorvet.dk

 

Billedkunstner INGE SPEIERMANN-VOGNSEN

Jeg er autodidakt kunstner, der gennem årene har dyrket forskellige former for kunstnerisk udtryk gennem akrylmaleriet, akvarel, tegning, radering mv. Jeg har været på kunsthøjskolen på Ærø, deltaget i forskellige malekurser samt udstillet i forskellige sammenhænge.

Mange spørger mig ofte om, “hvad er din signatur” Inge? Min signatur er, at jeg maler det jeg føler for og det der kommer til mig i nuet. Jeg inspireres af glæden ved naturen, farver i årstiderne og kompositioner i de mange formere og fortælleringer der findes omkring mig.  Ofte henter jeg inspirationen til mine malerier her i Odsherred ex. Nakkehage og Skansehage.

Facebook: ART by Inge Speiermann-Vognsen

 

Billedkunstner HEIDI ANDERSEN

Min store inspirationskilde er naturen.

Jeg søger at komme tæt på, zoome ind på små detaljer.

Jeg bliver et med naturen gennem mine malerier. Fra de minutiøse gengivelser af en mælkebøttes frø til barken på en træstamme, eller lyset der i kaskader bryder gennem det lysegrønne løv.

En ny og undersøgende vinkel på en træstamme, eller overdimensionerede blomsterstande. Man får fornemmelsen af at være Tommelise på åkandens blad.

Jeg tager mange fotos af alt muligt især planter og blomster.

I mine malerier kan jeg godt lide at lege med kontrasterne mellem det abstrakte og det supernaturalistiske da det skaber en tredje dimension og ekstra liv i maleriet.

Derfor finder du i mine malerier, blomsterne fremstillet med selv de mindste detaljer fremhævet på en baggrund, hvor mystikken råder.

www.haart.dk

 

Keramiker JANE KANTSØ

Debuterede på Charlottenborgs forårsudstilling i 2017, men jeg har udstillet mine skulpturer siden 2012.

Jeg startede først sent med at arbejde med ler, nemlig i 2007. Indtil da kom min kreativitet til udtryk i andre materialer.

Nøglebegreberne i mine keramiske skulpturer er ’det robuste i samklang med det skrøbelige’. Motiverne er inspireret af det organiske og levende.

På denne udstilling viser jeg mine Unika Nisser, engle og juleophæng, som viser hvad man med sine bare hænder også kan skabe, former er vigtige for mig uanset hvilke emne der formes.

www.janekantsoe.dk

 

Galleristerne i ARTA22 har også ny spændende kunst at vise.

Edel Jørgensen med papirklip og smukke kort

Jytte Andersen malerier, ny abstrakt stil

Kurt Jægerbark, skovmaleri med Ulkerupfolkene

Anne Ravn, abstrakte malerier

Methea Gravesen, abstrakte malerier