Nyheder

Fernisering lørdag d. 4 april 2020 kl. 12-14

Flemming Jøgensen (skulptur)
Tom Asmussen (maleri)
Mathias Dalmose (maleri)
Edel Jørgensen (papirklip)

Skulptør Flemming Jørgensen
Flemming Jørgensen brænder for kunst og kultur og arbejder med skulpturer i materialet gasbeton sten og med bronze, afrikansk fedtsten og granit. Motiver er organiske former og inspiration fra den menneskelige krop. ” Flemmings BAGGRUND” Flemming er uddannet stempelgravør bl.a. på Kunsthåndværkerskolen samt uddannet reklametegner på Akademiet for Fri og Merkantil Kunst.

Flemming Jørgensen, skulptør www.fjsculpture.dk

 

Billedkunstner Tom Asmussen
Tom Asmussen blev uddannet som tegner og grafiker på Tegne- og Kunstindustriskolen i 1966. Efter en karriere indenfor marketing, grafisk- og udstillingsvirksomhed har han i de seneste år givet sig hen til billeder i oliepastel og akryl med motiver fra Rørvig og nærmeste omegn.
Tom Asmussen er naturalist. Og glæden ved de nære, dagligdags, gratis glæder er hans motivverden. Udstillingen hos Galleri ARTA22 viser således hans store interesse for livet, lyset og farverne i de motiver, som gennem et par generationer har fængslet en lang række kunstnere fra Færøerne til Odsherred og videre til Dyrehaven og Bornholm.

Samtidig udstiller Tom også sine skønne motiver fra grøftekanterne, gerne naturalistiske med et abstrakt anstrøg

 

Billedkunstner Mathias Dalmose
Mathias Dalmose udstiller et stort maleri af Dronning Margrethe som Mathias har malet i anledningen af Dronningens 80 års fødselsdag.

Kort om Mathias s tilgang og arbejde med kunsten:

Mathias er særligt optaget af spændingsfeltet mellem naturens ro og livets vildskab. Han er meget inspireret af mennesker, relationer og naturen omkring sig – livet, døden, kampen og skønheden. Parallelt med egne projekter, udfører Mathias bestillinger, bl.a. som portrætmaler og illustrator. I begyndelsen af 2019 deltog han i DR’s programserie “Danmarks Bedste Portrætmaler”.

Om maleriet af dronning Margrethe:

Værket er en hyldest til Danmarks dronning, og en anerkendelse af hendes rolle som repræsentant for nationens kærlighed og styrke.

Materialer: oliemaling på birketræsfiner

 

Papirklip Edel Jørgensen
Edel Jørgensen, udstiller sine smukke påskeæg med motiver i papirklip, ofte inspireret af H.C.Andersen, ligeledes vises billeder med fine papirklip.

 

Galleriets øvrige kunstnere viser også nye spændende malerier.

 

Næste udstilling:

Fernisering lørdag d. 2. maj 2020
Gunnar Qvist (maleri)
Anne-Marie Elmbak (maleri)
Tine Secher (keramik)

 

Start typing and press Enter to search