Nyheder

Ny udstilling fra lørdag d. 1. august 2020

Merle Conradi-Larsen (glas)
Susanne Næsted (maleri)
Lene Kjeldsen (maleri)
Linea Hansen-Høiby (foto)
Henrik Boeck (maleri)

Kunst – Glas – Malerier – Foto

ARTA22, har igen fantastiske udstillere til ferniseringen d. 1. august 2020, hvor der vises meget forskellige udtryk fordelt i galleriet.

Ligeledes præsenteres en ny medejer i galleriet: Billedkunstner Henrik Boeck har de sidste par måneder været at træffe et par gange om ugen, er nu fra 1. august medejer i galleriet.

Henrik Boeck bydes velkommen tillige med de øvrige gæsteudstillere i galleriet lørdag d. 1. august kl. 12.00.

 

 

Glaskunstneren Merle Conradi-Larsen
Merle viser igen sin farverige glaskunst i galleri ARTA22. Som glaskunstner finder hun ofte inspirationen fra havet og fjorden – især den flotte harmoni i de nordiske blå og grønne farver. Værkerne er derfor ofte gengivelser af bølger, havet, himlen eller skibene på fjorden. Der er ofte en lille måge eller anden effekt, som får smilet frem hos beskureren.

Hendes anden store inspirationskilde er Afrika: Savannen, dyrene, det fantastiske gyldne eller røde sollys, når dagen går på hæld, og de karakteristiske støvede farver.
I den afrikanske serie prøver Merle at gengive det gyldne lys, samspillet i jordfarverne samt dyrenes mønstre – så som zebraens striber, leopardens pletter osv.

Ofte anvender kunstneren metaller eller metalglasser i sine værker. Dette gør, at værkerne kan skifte udtryk afhængig af lyset og underlaget og dermed får værkerne et mere personligt udtryk.

Merle har i mere end 10 år udstillet sin glaskunst i gallerier, hos kunstforeninger, på offentlige institutioner, biblioteker, og på særudstillinger.

www.mcl-glasdesign.dk

 

Susanne Næsted, er billedkunstner, fordi hun ikke kan lade være.
Når hun arbejder med billeder, er hun optaget af at eksperimentere og omskabe – så de mange små og store indtryk bliver til interessante og anderledes udtryk.
Susannes billeder bliver oftest farverige og med positiv energi. Værkerne fremstår forskelligt for hun er vild med at eksperimentere og afprøve nye materialer og teknikker.

Hun arbejder oftest med akryl maling, tusch, oliemaling- og udover at male arbejdes med serigrafi, og collage.

www.gallerinaested.dk

 

Lene Kjeldsen, billedkunstner
Jeg vil betegne mig selv som visuel story teller.
Jeg samler på gamle blade, stumper af plakater, aviser og andre materialer fra hele verden for at få et urbant udtryk til min kunst.

Serigrafi, collage, spraymaling, stencils, abstrakt maling, lærreder, papir og pap er nogle af de medier og materialer jeg arbejder med.

Jeg er konstant på udkig efter materialer som enten har den helt rigtige farve, patina eller kant.

Det kan være en begivenhed i mit liv, en rejse, en musikoplevelse eller noget helt fjerde som sætter gang i den kreative proces. Undervejs beslutter jeg hvilken historie collagerne skal fortælle gennem farver, billeder og forskellige scraps.
Mine seneste værker er store collager på lærreder.

Nogle af dem har elementer fra underverdenen. Den verden som på en gang frastøder og tiltrækker mange.

For mig er det interessant at sammensætte motiver fra blade og streetart sammen med mønstre, spraymaling eller andre materialer.

Selv om tilblivelsen af collagerne foregår i såkaldt kreativt kaos, forsøger jeg hele tiden at stile mod et æstetisk resultat, farve- og kompositionsmæssigt.
Gennem mine billeder kan jeg udtrykke mig på en måde som ikke kan lade sig gøre med ord.

www.lenekjeldsen.dk

 

Linea Hansen-Høiby
Kunstfotografisk serie: Artic Lowland.
Jeg vil gerne vise min fotografiserie ‘Arctic Lowland’. Serien er lavet med en bestemt teknik hvor jeg kan arbejde meget malerisk med blomster og skabe abstrakte billeder med blikfang som man kan fordybe sig i. Serien er inspireret af området mellem bjergtinder i nord amerika. På trods af at være et de mest ugæstfri områder på kloden findes der alligevel en lille gruppe af dyr og planter der kaldet det for deres hjem. Området har givet mig inspiration til billederne, og fremmaler de samme udtryk og følelser man får fra den virkelige verden.

Lidt om Linea: Som 13 årig var fotografi et tilflugtssted, et frirum og der hvor hun følte sig allermest hjemme. Det var en flugt fra det boglige. Det har siden dengang været en drøm at være omgivet af billeder og selv være med til at skabe dem. Linea kan ikke undvære fotografi i sit liv, det er lige så vigtigt som at trække vejret. Hun vil vise verden hvordan hendes billeder skaber glæde, skønhed og undren. Fotografi er ikke længere et tilflugtssted, det er en levevej og er et område hun hele tiden udvikler sig på. Hun har indtil nu udstillet, færdiggjort en Master i portrætfotografi og udgivet en bog om kvindelighed.

www.lineahoiby.com

 

Billedkunstner Henrik Boeck
Henrik har tegnet, malet og formgivet hele sit liv og er som sådan autodidakt billedkunstner. De senere år har Henrik primært koncentreret sig om maleriet. Henrik maler med oliemaling og anvender spatel som sit primære arbejdsredskab. Det bliver oftest til store farverige abstrakte malerier, hvor samspillet mellem de klare farver og maleriets tekstur er i centrum. På det allerseneste har Henrik også beskæftiget sig med semi-naturalistiske motiver med tydelig inspiration fra landskaber forskellige steder i Danmark. Som noget helt nyt har Henrik genoptaget at udtrykke sig med farveblyant på papir, hvilket giver mulighed for at udtrykke mindre, ”finere” og oftest abstrakte værker, som altid i meget klare farver.
Henrik Boeck er netop tiltrådt som medejer i Galleri ARTA22. Hvor han fremover vil være at træffe.

www.igelmose.dk

_

Næste udstilling:

September 2020
Fernisering lørdag d. 5. september 2020

Karen Hilden (maleri)
Kirsten Dølfer

Anne-Marie Elmbak (skulptur)

Start typing and press Enter to search