Aktuel udstilling

Pinseudstilling i Galleri ARTA22 lørdag d. 30 maj 10-14

Den traditionsrige pinserute er igen i år højdepunktet for udstillinger i hele Odsherred hvor alle egnens kunstnere stiller Deres kunst til rådighed for beskuerne, i dette forår er der en lidt anden indfaldsvinkel da vi alle må inviterer vore gæster med glæde, men også med ydmyghed for den tid vi står midt i.

Vi glæder os til at byde alle gæster velkommen til en fin udstilling med kendte dygtige kunstnere,

En utrolig dygtig Guldsmed Emilie Ekwall, 2 x Kantsø. Keramik og malerier

 

2 x Kantsø

Jens og Jane Kantsø, far og datter, udstiller i Arta22 i perioden 30 maj -1. juli 2020

Jens Kantsø døde desværre i marts i år, 84 år gammel. Denne udstilling er planlagt inden hans død, så derfor bliver det den sidste udstilling han selv har haft indflydelse på.

Ifølge Jens Kantsø definerer ethvert maleri sin egen form for sandhed – som et digt gjort af farver og altid som en ny indgang til en ny verden.

Forfatter Ole Lindbo udtrykte de således: ”Han dyrker enkeltheden så eminent, at det fremstår kompliceret – anderledes, smukt og sælsomt. Han har i dag placeret sig som en af vore store abstrakte malere. Klassisk og moderne på samme tid.

Jens Kantsø`s udstilling er altid et besøg værd, skønne malerier med dejlige klare farver sat sammen i stor harmoni, beskueren finder ro og nydelse i hvert maleri.

Jane Kantsø er keramiker. Jane har udstillet et par gange tidligere i Arta 22. Jane arbejder med keramiske skulpturer, som er inspireret af det organiske og levende. Det hårde materiale bliver bløde og livfuldt, så man får lyst til at røre ved det.

” Formen er vigtig for mig. Mens jeg arbejder med formen tænker jeg ikke på skulpturens glasurer og bemaling. De 2 processer skiller jeg med vilje helt ad, for at formen kan få den plads i skabelsesprocessen som er nødvendig for mig. Først når formen er på plads finder jeg ud af hvordan glasuren og bemalingen kan understøtte den skulpturelle form.”

Jane Kantsø`s Keramik er altid velkommen til udstilling i galleriet, er meget beundret og eftertragtet, da der altid er nyheder og spændende former, en del keramik er blevet samleobjekter.

www.janekantsoe.dk

 

Galleri ARTA22 får besøg af den dygtige smykke designer 

EMILIE EKWALL

Emilie Ekwall besøger igen Galleri ARTA22, hvor der vises guld og sølvsmykker af eget design.

Emilie holder meget af farver og sætter ofte forskelligfarvede ædelsten sammen. I starten af året rejste hun til Bangkok for at hente unikke ædelsten hjem til værkstedet. Dem viser hun også frem i galleriet. Emilies design er enkel, baseret på præcise og elegante geometriske former. Emilie værdsætter godt håndværk, og er stolt af, at hendes smykker afspejler dette.

Udover at producere sine egne designs, laver hun også ”skræddersyede” smykker. Sammen skaber de det ønskede smykke med Emilie Ekwalls touch. Ligeledes modtager

Emilie gerne bestillinger af smykker, samt gammelt guld, som omformes efter kundens ønske til nyt og tidløst design.

www.emilieekwall.dk

 

Ud over de dygtige gæsteudstillere er der også nye billeder fra

Edel Jørgensen, papirklip, Methea Gravesen, landskaber

Anne Raun, abstrakt, Jytte Andersen, abstrakt

Ny i ARTA22 Henrik Boeck, abstrakte malerier

 

Udstillingen kan ses til 1. juli 2020.

Start typing and press Enter to search