Aktuel udstilling

Fernisering lørdag d. 11. januar 2020 kl. 12 – 14.

Galleri ARTA22 starter det nye år med en stor mindeudstilling for Rørvigmaleren John Esborg, suppleret med 4 kendte lokale kunstnere.

 

John Esborg døde i foråret 2019, efter et langt liv med sin malerkunst. John betragtede sit kunstnerliv med et arbejdsliv, hvor han gik på arbejde hver dag d.v.s. malede hver dag ude i naturen, når vejret var til det, både vinter og sommer kunne man se ham stå med sit staffeli, der hvor han nu havde valgt at male den dag.

John Esborg er måske mest kendt som naturmaleren med motiver fra det lokale opland, bl.a. Hov Vig – Dybesø – kyststrækningerne ved fjorden, men i de seneste år ændrede han stil til det mere abstrakte perspektiv i landskaberne, samt med mytologiske væsner.

Vi har flere gange haft den glæde at udstille John Esborgs malerier i galleriet, og hver gang med stor publikums-interesse og mange besøg.

 

Keramiker Anette Dahl Stryker

Jeg har arbejdet med ler siden 1980 . Primært stentøj hvor de store emner på drejeskive var målet.

Nu arbejder jeg med primært skulpturer i Raku og lidt i stentøj. Jeg har prøvet ar forene naturen fra Sjællands Odde i nogle af mine værker og arbejder stadigt på at opnå det resultat som ligger til grænsen af hvad mediet kan bære. Det er det uforudsigelige i raku der gør denne teknik så spændende for mig.

Jeg har som frivillig i Odden Sætter Sejl lavet molemosaik i Odden Havn i 2017 og 2018. Disse 2 mosaikker er en permanent udsmykning af havnemolen.

www.facebook.com/AdCeramics

 

Glaskunstner Michael Kofod

Blue Ocean

Strukturen i dette design er inspireret af det kølige og livgivende hav med lette strømninger og varme flader. Et paradis under havoverfladen.

Hav er svært at efterligne, og det har krævet en del eksperimenter.

Her er det skabt via mange små stykker glas. Klart, sort, hvidt og flere varianter af blåt glas.

Disse stykker er så brændt lag på lag en hel del gange for at skabe den tredimensionelle verden under havet og for at imitere bevægelserne i vandet.

Derefter er glasset brændt endnu en gang for at fjerne skarpe kanter og kratere, som er skabt af luftbobler fanget i lagene.Til sidst brændes det for sidste gang for at blive formet til fade og skåle.

www.micko.dk

 

Stendesigner Hanne Tønnesen

Jeg er en kreativ pige. Jeg laver stenskulpturer, og jeg kalder mig selv for stendesigner.

Jeg er født tæt ved stranden, ved Kalundborg, jeg har altid været fascineret af sten, jeg elsker deres unikke form, farve og mønstre.

Fantasien og den kreative side, kommer nu til udtryk i mine sten, som både kan ligne fugle, fisk og fri fantasi. Jeg leger med min vinkelsliber, der sammen med stenen og min fantasi, får lov til at bestemme det færdige resultat.

Pt har jeg en bestillings opgave til UBBY Forsamlingshus i anledning af husets 100 års jubilæum.

 

Skulptør Niels Peter Borgen

“Foruden nogle tidligere udstillede værker, vil Niels Peter Borgen Nielsen denne gang udstille nogle af de forskellige “kerneformer”, som han efterhånden har lavet en snes stykker af – mest i bøg og ask med spændende årespil i. I stedet for at sætte kernerne på en sokkel, viste det sig, at flere hellere ville købe dem uden.  De er da også vældig beroligende at sidde og røre ved – og stadig meget dekorative.”

www.facebook.com/OrganiskForm

 

Galleriet starter med denne fine udstilling hvor dygtige kunstnere har sammensat en buket af flotte skulpturer sammen med at John Esborgs forskellige perioder af hans malerkunst vises.

 

Husets egne kunstnere

Har også skiftet ud med nye spændende malerier

DER ER VIRKELIG NOGET FOR BÅDE ØJNE OG SANSER.

 

Start typing and press Enter to search