Aktuel udstilling

Galleri ARTAs første udstilling i det nye år starter med kendte lokale gæsteudstillere.

Fernisering d. 5. januar 2019 kl. 12-14

 

Rørvigmaleren John Esborg

John Esborg har i flere årtier gengivet Odsherreds landskaber, med sine blide men, særdeles realistiske farver, man er ikke i tvivl om hvor motivet er fanget.

Alt er malt på det sted som motivet viser. John har kørt Odsherred tyndt efter nøjagtig det sted hvor naturen har vist sine smukkeste farver, især forår og efterår har været de foretrukne årstider, John har tit sagt at om sommeren er alt jo bare grønt uden de store nuance forskelle.

Der bliver også vist et par enkelte fantasi og model malerier som der ikke er mange tilbage af, da John ikke har været særlig produktiv de senere år men har nydt sit otium, og været beskuer til kunsten både hjemme og diverse udstillinger.

 

Nannas Keramik

Et par ord om hvad der sker i Nannas keramik verden:

Nanna arbejder i stentøjsler da hendes skulpturer skal kunne står udenfor hele året, og det er der hun har størst mulighed for at lege med glasurer.

Fugle, heste, menneskelige former er det der for tiden fascinerer Nanna mest.

Det at kunne give en form sit helt eget udtryk, “Ham her skal da bare have tykke, tykke kinder, og ham her en lang, lang hals, nej den fugl er da nysgerrig, den skal have 3 hoveder.”

Det er de ting der gør det sjovt bare at gå i gang, uden en plan, aldrig vide hvor hun ender.

 

Ole Malmstrøm

Ole Malmstrøm har altid haft en kreativ side, efter flere kurser, men stadig søgende efter et ståsted, startede Ole i 2009 med akryl maling og tegninger, i forskellige temaer.

Der viser fugle i forskellige motiver, og nu et nyt tema hvor der kan ses mennesker, fisk og træer, alt med friske glade farver.

Ole er stadig søgende og udforsker kunstens elementer med nye ideer og tiltag.