Galleri ARTA22 har i juli måned, bl.a. tre unge lovende billedkunstnere, og en keramiker der udstiller.


Matthias Andersen-Gassner, Wien

Min kunst er stærkt præget af videnskabelige spørgsmål og forskning i geologi, biologi og klimaforandring. Processer som jordforringelse, udslettelse, overbefolkning, og ødelæggelse af økosystemer skrider langsomt fremt. At afbilde disse processer giver os mulighed for at ændre på de vilkår der fører til den graduelle destabilisering af økosystemer. Jeg benytter den videnskabelige hypotese som udgangspunkt for mit kreative arbejde, og anvender deri elementer som abstraktion og transformation. Min kunstneriske rolle er ikke blot at præsentere forskningsresultater eller at illustrere videnskabelige teorier, men at forholde mig kritisk til dem. Min hensigt med at skabe kunst er at åbne op for en dialog mellem kunst, videnskab og den interesserede betragter.

Matthias Andersen-Gassner (1981) har læst biologi og neurovidenskab i Wien. Han lever og arbejder i Wien og København.

www.matthiasgassner.com

 

Mathias Dalmose

Mathias Dalmose, bosiddende ved Nykøbing Sj, maler olie på lærred og træ, og arbejder pt med mennesket og naturen ud fra spørgsmålet:

Hvilken rolle spiller vi nulevende mennesker i geoparkens historiske, nærmest mytologiske perspektiv?

Målet er gennem kunsten at præsentere en rolle, hvor vi indgår som et naturligt element på lige fod med dyrene, væksterne og isen, som formede landskabet. Disse og kommende værker i samme serie skabes under titlen: “Geopark Inhabitants”.

www.mathiasdalmose.dk

 

Anette Dahl Stryker

Anette har arbejdet med ler siden 1980. Primært stentøj hvor de store emner på drejeskive var målet.

Nu arbejder hun primært med skulpturer i Raku og lidt i stentøj. Anette har prøvet ar forene den naturen fra Sjællands Odde i nogle af sine værker og arbejder stadigt på at opnå det resultat som ligger til grænsen af hvad mediet kan bære. Det er det uforudsigelige i raku der gør denne teknik så spændende.

Anette har foruden keramikken også malet malerier i flere medier: Olie, akryl, akvarel og pastel kridt.Denne udstilling viser også lidt humør akvareller som parafraser af Des BropfhyAnette har som frivillig i „Odden Sætter Sejl“ lavet molemosaik i Odden Havn i 2017 og 2018. Disse 2 mosaikker er en permanent udsmykning af havnemolen.

www.facebook.com/AdCeramics


Billedkunstner Christine Aabel Helms

Det er farver og klange der mødes.
Lyset, mørket, det nære det fjerne, det sarte og det overvældende når de finder hinanden så giver det mening
Der er plads til det skæve, for at det giver mening for alt det andet.
For hende giver det ro og glæde at male og den proces det er at komme frem til der hvor det sidste strøg er sat er ikke altid nem.
Christine har malet siden sin ungdom og har de senere år eksperimenteret og der går næsten ikke en dag hvor hun ikke maler. Christine har gået/går på forskellige kurser for at få/finde nye inspirationskilder

www.facebook.com/AabelMalerier

 

Billedkunstner John Esborg

Galleriet har igen  fået muglighed for at vise et fint udvalg af John Esborgs landskabesmotiver, hvor Odsherred er skildret for hans hånd med dybder og blide farver

Georpark vises på flotteste vis igennem en kunstners øjne. Det er ikke kun landskaber og natur John Esborg har malt, der er stadig rigtig mange af hans magiske og spændende fantasier hvor beskueren kan bruge mange timer for at finde alle figurerne frem for øjet.    

Udstillingen vises fra d. 4. juli – 30. juli 2020

_

Ny medejer i Galleri ARTA22

Henrik Boeck 

Holbæk er født i 1967.  Autodidakt kunstner, har tegnet, malet og formgivet hele livet.

De senere år har Henrik primært været optaget af at arbejde med olie på lærred. Han bruger spartel til at skabe struktur og dybde i sine billeder.

Henrik er optaget af form, farve og struktur med inspiration fra hverdagen og det mytiske univers og på det seneste også fra naturen.

What do you want to do ?

New mail

Start typing and press Enter to search