Aktuel udstilling

Galleri ARTA holder fernisering lørdag d. 24 marts 2018 kl. 12 – 14.

Galleriet har en spændende sammensat udstilling, bl.a. smuk glaskunst, billedkunst fra Rørvig og omegn, samt malerier der viser samtiden.

Billedkunstner Tom Asmussen

Tom Asmussen blev uddannet som tegner og grafiker på Tegne- og Kunstindustriskolen i 1966. Efter en karriere indenfor marketing, grafisk- og udstillingsvirksomhed har han i de seneste år givet sig hen til billeder i oliepastel og akryl med motiver fra Rørvig og nærmeste omegn.

Ved siden af Rørvig malerierne udstiller Tom Asmussen motiver fra grøftekanten – gerne naturalistiske med et abstrakt anstrøg.

Glaskunstner Christoffer Olling “I denne udstilling præsenterer Christoffer, for første gang en række værker, fremstillet ved brug af en ny glas formnings proces, som er udviklet i løbet af de seneste år, der bygger på en 3D-printer lignende teknologi, jeg selv har udviklet. Glasstænger formes ved brug af en gas/ilt brænder med en høj præcision og i nuancerede former som gør det muligt at danne komplekse mønstrer ved at samle stængerne sammen i en større enhed. Dette nye redskab skaber et stort rum af nye kreative muligheder som skal udforskes. Dette er blot det første skridt på en spændende ny rejse i glassets verden, til brug for bl.a. lamper m.m..

Billedkunstner Kim Espersen

Kim Espersen stykker billeder af sit liv og samtid sammen til malerier. En samling af sanselige og intellektuelle elementer, som et samspil mellem det indre og det ydre udtryk, der betyder noget personligt for ham. Noget der ligger og ulmer.

Det kan være traumer fra barndommen, en angst fra ungdommen, bristede illusioner, Idealer der forvandlede sig til mareridt og smertefuldt voksenliv.

Billedkunstner Methea Gravesen

Viser de seneste malerier med fantasifulde mennesker, i sjove udtryk og farver, defuse og alligevel visende en klar attitude, sammen med et par malerier der viser hendes morgen himmel fra køkkenvinduet.

Bortlodning af et maleri

Blandt galleriets besøgende gæster i hele April måned, trækkes der lod om et maleri udført af billedkunstner Arne Aagaard. I efteråret 2016 havde de faste kunstnere i galleri ARTA et fælles tema med emnet ”æbler” og her blev dette maleri præmieret til bortlodning.

Udtrækningen finder sted i starten af maj måned hvorefter den heldige bliver kontaktet.